Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

Vabljeni na Martinovo soboto, ki bo okusna in vesela

TRŽNICA IVANČNA GORICA [IVANČNA GORICA]

Informacije o dogodku
Datum: 16 novembra, 2019
Čas: 09:00
KRAJ: TRŽNICA IVANČNA GORICA
Naslov: Sokolska ulica 4, 1295 Ivančna Gorica IVANČNA GORICA
Details

V soboto, 16. novembra 2019, bo na tržnici v Ivančni Gorici spet vladal Martin. Tisti Martin, ki skupaj s predstavniki naše občine in Zavoda Prijetno domače vsako leto pripravi tradicionalno pokušino mladih vin lokalnih vinogradnikov in izbor najbolj všečnega vina v deželi Prijetno domače.

 

Tudi letošnje leto bosta svoje mesne mojstrovine na pokušino in ocenjevanje postavila znana ivanška mesarja, ki bosta sodelovala v tekmovanju za naslova Pečenica Top Mojster in Krvavica Top Mojster po izboru obiskovalcev tržnice.

Na vinogradniškem delu pa se bodo z mladimi vini predstavila različna vinogradniška društva iz okoliških društev. Vsak obiskovalec bo prejel kozarček za pokušino in kartonček za ocenjevanje. Komisija bo glede na glasove s kartončkov razglasila priznanje Najbolj všečno mlado vino 2019 in sicer v kategorijah mlado rdeče vino in mlado belo vino.

Na podlagi glasov obiskovalcev bo komisija nato izbrala tudi najbolj všečno vino, ki prihaja iz ozemlja občine Ivančna Gorica ter društvu ali vinarju zagotovila polnitev z etiketo »Prijetno domače«.

Za glasbeno podporo dogodku bodo poskrbeli harmonikaši in drugi glasbeniki iz dežele Prijetno domače.

Prijazno vabljeni na pokušino in ocenjevanje vin in domačih mesnin!


KRAJ
error: Content is protected !!