Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

Nova skladba skupine Pravila igre, ‘Pol srca’, ohranja spomine na poletne dni

OBJAVILon 9 oktobra, 2019

Bi radi videli in slišali kako zveni poletje po navodilih skupine Pravila Igre? ‘Pol srca’ je nova plesna skladba, ki bo poskrbela za preplesane zabave.

Priljubljena hrvaška skupina Pravila igre, ki je pred poletjem presenetila številne oboževalce v regiji, z vrhunskim avdio-vizualnim koncertnim spektaklom ‘Pravila igre LIVE 3D Show’, se od poletja ne poslavlja. Z novimi plesnimi ritmi ‘Pol srca’ skupina napoveduje nepozabne zabave na prihajajočih koncertih.

‘Pol srca’ je pesem, ki jo je skupina odpela v slovenskem jeziku. Kot pravijo sami imajo v Sloveniji najboljše oboževalce na svetu, zato so z največjim veseljem pri novi glasbeni zgodbi sodelovali z enim najbolj priljubljenih in iskanih avtorjev besedil, Rokom Lunačkom. Za plesne ritme pa je poskrbel avtor mnogih uspešnic v regiji, Miro Buljan.

Videospot je bil posnet pod režisersko taktirko Daria Lepoglavca na čudovitih lokacijah manjšega dalmatinskega kraja, Rogoznica. Uspelo mu je prikazati močno prijateljsko vez med člani skupine in kako radi preživljajo prost čas, ko so skupaj.


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!