Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

Simbioza giba – gibanje je življenje!

OBJAVILon 11 oktobra, 2019

V tednu med 14. in 21. oktobrom 2019 bodo skupaj z udeleženci že šesto leto zapored povezali vse generacije po celi Sloveniji skozi nacionalni prostovoljski projekt Simbioza Giba 2019. Projekt združuje ideje medgeneracijskega sodelovanja, prostovoljstva in telesne vadbe, preko katerih ozavešča ter promovira zdravo in aktivno življenje za vse generacije v vseh življenjskih obdobjih.

Pri letošnjih lokacijah izvajanja aktivnosti sodeluje tudi Občina Velike Lašče, ki bo postregla z rekordnim številom raznovrstnih možnosti gibanja, zato so prepričani, da bo vsak izmed nas lahko našel aktivnost v kateri se bo lahko brezplačno preizkusil, utrdil svoje zdravje in preživel kakovosten čas v izmenjavanju izkušenj različnih generacij.

V Občini Velike Lašče se bodo izvajale naslednje aktivnosti:

  • Četrtek, 17. 10. 2019 ob 18. uri: KINEZIOFIT – vadba nižje intenzivnosti primerna za starejše,
  • Četrtek, 17. 10. 2019 ob 19. uri: METABOLIČNO-FUNKCIONALNI TRENING – srednje-visoka intenzivna vadba za mlajše oziroma bolj aktivne,
  • Sobota, 19. 10. 2019 ob 9. uri: vodena vadba na prostem s štartom pred gasilskim domom v Velikih Laščah (tisti, ki imate palice za nordijsko hojo jih prinesite seboj).

Vse navedene aktivnosti v času akcije Simbioza giba so za udeležence brezplačne. Splošna vadba, pohod, tek, plavanje, igre z žogo, kolesarjenje, ples, dvoranski šport, planinarjenje. Simbioza giba podpira prav vse oblike gibalne, športne in rekreakcijske kulture.

Vabijo vas, da si na Simbiozini spletni strani pogledate nabor lokacij, ki jih ponujajo, se za tip aktivnosti odločite, nato pa se na vadbo še prijavite preko telefonske številke 040 336 311 ali preko njihove spletne strani.

VIR: https://www.velike-lasce.si


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!