Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

METROPOLIT MSGR. STANISLAV ZORE VPISAN V SPOMINSKO KNJIGO

OBJAVILon 14 novembra, 2019

V SPOMINSKO KNJIGO OBČINE GROSUPLJE SE JE VPISAL TUDI LJUBLJANSKI NADŠKOF METROPOLIT MSGR. STANISLAV ZORE

V soboto, 9. novembra 2019, se je v Spominsko knjigo Občine Grosuplje v Mestni knjižnici Grosuplje vpisal ljubljanski nadškof metropolit msgr. Stanislav Zore, ki je ta dan daroval tudi sv. mašo v podružnični cerkvi sv. Petra in Pavla na Spodnji Slivnici, v cerkvici, kjer smo ta dan slovesno proslavili tudi končano obnovo fresk. Msgr. Stanislav Zore je obnovljene freske, katerih čas nastanka sega v leto 1.500, tudi blagoslovil.

V Mestni knjižnici Grosuplje so ljubljanskega nadškofa metropolita msgr. Stanislava Zoreta pričakali župan dr. Peter Verlič s soprogo, direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar s soprogo, direktorica Mestne knjižnice Grosuplje Roža Kek, grosupeljski dekan Janez Šket in predsednik Krajevne skupnosti Spodnja Slivnica Alojz Bavdek ter ga prijazno povabili k vpisu.

Našo občino ob različnih priložnostih obišče veliko gostov in osebnosti, katerih obisk nam še posebej veliko pomeni in bi si ga želeli trajnejše vtisniti v spomin. Prav temu je namenjena spominska knjiga, ki jo hrani Mestna knjižnica Grosuplje.


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!