Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

Dars išče izvajalce za gradnjo na območju Škalskega jezera in Konovega

OBJAVILon 16 decembra, 2020

dars-isce-izvajalce-za-gradnjo-na-obmocju-skalskega-jezera-in-konovega

Ljubljana/ Velenje – Dars je objavil javno naročilo za izbiro izvajalca gradnje na dveh sklopih odseka hitre ceste Velenje-Slovenj Gradec, in sicer za sklop B Škalsko jezero in sklop H Konovo. Dela so ocenjena na 36 milijonov evrov. Dars bo izvajalca del izbiral v dveh fazah, v prvi imajo interesenti do 29. januarja 2021 do 10. ure čas, da se prijavijo za sodelovanje.

Izbrani izvajalec del bo v okviru sklopa Škalsko jezero med drugim gradil več deviacij, križišče, 105 metrov dolg viadukt, prepuste in komunalne vode. Na sklopu Konovo pa je med drugim predvidena gradnja dela hitre ceste, priključka Škale, 154 metrov dolgega viadukta, pol kilometra dolgega enocevnega predora, podporne konstrukcije in drugo. Javno naročilo je ocenjeno na 36 milijonov evrov brez DDV, predviden rok za dokončanje del pa je dve leti od uvedbe izvajalca v dela.

Medtem pa je še v teku postopek izbire izvajalca del na lokaciji, imenovani Jenina, ki je na območju Mestne občine Slovenj Gradec.  Gradnja naj bi tu, če ne bo večjih zapletov, stekla prihodnje leto.

 

The post Dars išče izvajalce za gradnjo na območju Škalskega jezera in Konovega appeared first on Novice: Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki – Naš čas.


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!