Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

V mladinski reprezentanci kar pet velenjskih os

OBJAVILon 18 decembra, 2020

v-mladinski-reprezentanci-kar-pet-velenjskih-os

Velenje – Mladinska rokometna reprezentanca bo za začetek priprav na SP na Madžarskem (22. 6. – 4. 7. 2021) opravila že januarja v Ormožu. Zaradi situacije, v kateri se nahajamo, bo reprezentanca pred pripravami opravila dve testiranji na covid-19.

Na seznamu vabljenih igralcev v mladinsko reprezentanco je kar pet velenjskih os. V prvo sedemnajsterico so vabljeni Domen Tajnik, Jernej Drobež, Timotej Grmšek, Tilen Grobelnik (posojen v Slovenj Gradec 2011) in Peter Šiško (posojen v Ljubljano). Urban Starc pa je na seznamu rezervnih igralcev.

Velenjski klub tako očitno stopa v smeri začrtane strategije, ki je usmerjena v pomladitev članskega moštva ter vzpostavitev močnega razvojnega centra za mlade talentirane rokometaše. Uspešni mladi rokometaši so vsekakor dokaz dobro opravljenega dela v klubu. Igralci, ki so klicani v mladinsko reprezentanco pa so tudi pomemben del prve ekipe Gorenja Velenja.

Marko Oštir, koordinator mlajših selekcij:

“Zelo smo veseli in ponosni, da imamo toliko predstavnikov našega kluba v mladinski reprezentanci, ki je zadnja odskočna deska pred člansko reprezentanco. Uspeh mladih rokometašev je odraz dobrega dela v našem klubu. Veseli smo tudi, da so ti igralci izredno pomemben del prve ekipe Gorenja Velenja.”

The post V mladinski reprezentanci kar pet velenjskih os appeared first on Novice: Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki – Naš čas.


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!