Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

SREČANJE STAREJŠIH KRAJANOV ŠKOCJANA V LETU 2019

OBJAVILon 5 decembra, 2019

V soboto, 30. novembra 2019, je v organizaciji Krajevne organizacije Rdečega križa Škocjan, Župnijske karitas Škocjan in Krajevne skupnosti Škocjan v Pastoralnem centru Škocjan potekalo srečanje starejših krajanov Škocjana. Sprva so prisostvovali sveti maši, sledilo pa je druženje ob obloženi mizi in toplem napitku, ob prijetnem klepetu v sproščenem vzdušju.

Zbrane starejše krajanke in krajane sta ob tej priložnosti pozdravila tudi župan dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar, prav tako se je srečanju pridružil predsednik Območnega združenja Rdečega križa Grosuplje Matjaž Marinček.

Župan dr. Peter Verlič je dejal, da skupaj z direktorjem občinske uprave mag. Dušanom Hočevarjem prav rada obiščeta Škocjan in tudi vse druge kraje v naši občini. »Ker Grosuplje ni samo na Kolodvorski, ampak vsepovsod naokoli,« je dejal.

Želimo si, da bi se celotna naša občina lepo razvijala, smo pa ravno v teh dneh bili zelo razočarani, nad našo vlado, nad Državnim zborom, zaradi sredstev iz naslova povprečnin, ko se jih nam obeta precej manj od obljubljenega. »Če bi ta denar imeli, bi lahko marsikaj prej postorili, kot bomo pa sicer,« je še dejal in dodal, da to seveda velja za vseh 212 občin.

»Vendar pa, ta dan je namenjen veselju. Bodite zdravi, srečni in veseli. Lepo praznujte, vse dobro, na zdravje,« je zbranim krajankam in krajanom Škocjana še zaželel župan.

Foto: Brane Petrovič


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!