Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

Policisti  komaj ustavili pijanega Velenjčana

OBJAVILon 14 decembra, 2020

policisti -komaj-ustavili-pijanega-velenjcana

Koper – Koprski policisti so bili v četrtek dopoldne obveščeni, da od Strunjana proti Belvederju vozi osebni avtomobil, v katerem je najbrž pijan voznik.

Potem ko so ga izsledili pri Luciji, je kljub poskusu, da ga ustavijo, peljal naprej, pri zavijanju proti vinogradom pa je v Liminjanu trčil v ograjo ob hiši. Vozilo so mu zasegli.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Koper, je šlo za 59-letnega voznika iz Velenja, ki začasno biva na Obali. Med postopkom je z roko, v kateri je imel plastenko vina, mahal proti policistu, ga udaril po glavi, popraskal in polil z vinom ter policistu tudi grozil. Ker je zavrnil preizkus alkoholiziranosti, so ga odpeljali v zdravstveni dom na odvzem krvi.

V nadaljnjem postopku so ugotovili, da je vozil brez vozniškega dovoljenja, zdaj pa mu grozi kazenska ovadba zaradi preprečitve uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi in ovadba zaradi predrzne vožnje. Zaseženi avtomobil so vrnili lastnici.

The post Policisti  komaj ustavili pijanega Velenjčana appeared first on Novice: Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki – Naš čas.


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!