Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

PRIREDITEV OB ZAKLJUČKU GRADNJE PŠ LAVRICA

OBJAVILon 24 junija, 2022

V četrtek 23. junija 2022 je na šolskem igrišču Lavrica potekala prireditev ob zaključku vseh treh faz gradnje podružnične osnovne šole Lavrica. Prireditev je imela tudi mednarodno noto z udeležbo gostov iz Republike Poljske, Slovaške in Srbije in bila v sklopu EU projekta z naslovom Evropa, en dom za vse, s strani EU tudi sofinancirana.

Na prireditvi so sodelovali: mladinski pevski zbor OŠ Škofljica, otroški pevski zbor in plesalci PŠ Lavrica, učenci – recitatorji, Special junior orkester, Paeewee Frkljice, Gašper Štajnar, gostujoče mažoretke iz Poljske, ter citrarka Tanja Zajc Zupan z vokalistko Tejo Saksida.

Župan Ivan Jordan je v svojem nagovoru orisal potek gradnje, tehnične podatke, ter prisotne seznanil z samo ureditvijo šole. V nagovoru se je zahvalil za sodelovanje ravnatelju g. Romanu Brunšku, ki je v nagovoru poudaril pomen znanja ter tudi zahvalo županu za pogum, odločnost in dokončanje gradnje, res sodobne, kvalitetne in mavrično obarvane šole.  

Na prireditvi je župan podelil tudi županova priznanja najbolj prizadevnim učencem, ki so imeli vsa leta šolanja skupno povprečje vseh predmetov 4,8 in več.

Po uradnem zaključku prireditve je sledil zabavni program s popularno glasbeno skupino Polkaholiki, ki so svojim energičnim nastopom navdušili vse generacije, še zlasti mlade.

Vsem sodelujočim, kateri so pripomogli pri organizaciji prireditve, še posebej DU Lavrica in Aktiva kmečkih žena, pod vodstvom ga. Zmage Sebanc in Jelke Modic, za pripravo sladkih dobrot, za izredno zanimivo razstavo, Olgi Marguč za cvetlične aranžmaje, ter gasilcem PGD Lavrica za požarno varnost in varovanje.

Posebna zahvala tudi ravnatelju Romanu Brunšku, s sodelavci za vzorno sodelovanje pri pripravi in izvedbi prireditve.

Občinska uprava, junij 2022  

 


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!