Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

UPRAVNA ENOTA ŠKOFLJICA V NOVIH PROSTORIH

OBJAVILon 23 marca, 2023

Z današnjim dnem Upravna enota Ljubljana oziroma Krajevni urad Škofljica sprejema stranke v novih prostorih. Še vedno ostajajo v občinski hiši na Šmarski cesti 3 – Škofljica, a se je njihov Sektor za upravne notranje zadeve se je preselil iz pritličja v obnovljeni prizidek pri Kulturni dvorani Škofljica.

Ključe novih prostorov so predali župan Primož Cimerman, podžupan Bojan Božič ter direktor Občinske uprave Marko Podvršnik. Predstavniki občine so med prvimi obiskali novo pisarno Krajevnega urada Škofljica. Župan je poudaril, da je ta selitev ena od znanilk sprememb, ki se obetajo občinski hiši. Želi si, da bi bila ta še bolj prijazna obiskovalcem in predvsem vedno na voljo za vse občanke in občane. Zato je bila selitev prostorov smotrn korak, saj sedaj stranke lahko nemoteno vstopajo v ta del občinske stavbe in neposredno dostopajo do storitev.

Krajevni urad Škofljica še naprej posluje po ustaljenem urniku. In sicer so s svojimi storitvami na voljo vsak četrtek: 8.00-12.00 in 13.00-15.00.

Njihove aktualne informacije lahko spremljate tudi na: KRAJEVNI URAD ŠKOFLJICA.


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!