Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

Gasilci zopet odlični na gasilskih tekmovanjih izven občine Ivančna gorica

OBJAVILon 7 oktobra, 2019

Minulo soboto je v Ribnici potekalo regijsko gasilsko tekmovanje prostovoljnih gasilskih društev iz regije Ljubljana II, kamor spadajo Gasilske zveze iz Ivančne Gorice, Grosuplja, Dobrepolja, Ribnice, Loškega Potoka in Kočevja.

Na sobotnem tekmovanju je tekmovalo preko 980 gasilk in gasilcev, od tega je »ivanške« barve zastopalo 180 gasilk in gasilcev iz enajstih prostovoljnih gasilskih društev. Tudi tokrat naši gasilci niso razočarali in osvojili odlične rezultate. V različnih kategorijah so prva mesta osvojile ekipe PGD Kriška vasPGD Šentvid pri Stični in PGD Krka, tretja mesta pa so osvojili dve ekipi PGD Zagradec na Dolenjskem ter ekipa Korinja in Radohove vasi.

Vse zgoraj omenjene gasilske ekipe se bodo za najvišja mesta v državi pomerila naslednje leto na državnem prvenstvu Gasilske zveze Slovenije.

Je pa bilo v soboto zahtevno tekmovanje v vrni tehniki tudi v Ljubljani. Ekipa »vrvašev« iz PGD Stična je na 7. tekmovanju z imenom Rope Rescue Rally dosegla 9. mesto od 12 ekip. Pomerila se je v tekmovanju reševanja iz višin in globin s pomočjo vrvne tehnike.

VIR: http://www.ivancna-gorica.si


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!