Trenutno se predvaja

Naslov

Izvajalec

Background

SLAVNOSTNA SEJA OBČINSKEGA SVETA OBČINE ŠKOFLJICA

OBJAVILon 6 septembra, 2021

Ob občinskem prazniku 1. septembra je, v novo zgrajeni telovadnici na Lavrici, potekala slavnostna seja. Župan Ivan Jordan je občinskim svetnikom, članom nadzornega odbora in povabljenim gostom predstavil uspešno zaključene, aktualne in načrtovane projekte.

Z županovimi priznanji občine Škofljica so bili nagrajeni učenci Osnovne šole Škofljica, ki so vseh 9 let šolanja dosegali letno povprečje ocen 4.8 ali več.

Župan je županovo priznanje podelil tudi predstavnici Društva upokojencev Škofljica, za izjemno uspešen, dolgoleten projekt starejši za starejše;  gospe IRENI BALAŽIC ob 20-letnici delovanja Športno kulturnega društva Frklje in gospodu INTIHAR ALOJZU za dolgoletno delo v lovski družini Škofljica.

»PLAKETO OBČINE ŠKOFLJICA« je prejel MIHA BRKINJAČ, za velik doprinos h kulturnemu ustvarjanju, »GRB OBČINE ŠKOFLJICA« pa je župan podelil ANDREJU CIBERU za pobudo in požrtvovalno delo pri obnovi vaškega skednja ter sistematičnem zbiranju predmetov etnološke zbirke na Pijavi Gorici.

Ravnatelj šole, g. Brunšek, je v imenu šole prevzel simbolični otvoritveni ključ nove telovadnice, javna otvoritev telovadnice pa bo predvidoma naslednje leto junija, v kolikor bodo to dopuščale epidemiološke razmere.

Program slavnostne sejo so obogatili skupina osnovnošolskih pevk, pod vodstvom Mateje Novak, Junior special orkester, ki ga se sestavljajo osnovnošolci ter srednješolci iz Občine Škofljica, pod taktirko Francija Krevha, mlada violinistka Ajda Gutnik in talentirana pevka Lara Žgajnar. Za kulinarični doprinos pa so poskrbeli ga.  Zmaga Sebanc iz DU Lavrica, ga. Jelka Modic iz Aktiva kmečkih žena s stanovskimi kolegicami. Vsem iskrena hvala.

Posnetek slavnostne seje pa si lahko ogledate na tej povezavi.


BRALČEVO MNENJE

ODDAJ KOMENTAR


error: Content is protected !!